Virgilio Moreno formalitza la presentació com a candidat socialista a la batlia d’Inca

shadow

Moreno vol optar a la reelecció a la batlia per “seguir sumant suports i enfortint el nostre projecte per aconseguir ampliar la majoria socialista a Inca”

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha formalitzat avui a la seu del PSIB-PSOE la seva sol·licitud per tornar a ser el cap de llista dels socialistes inquers, seguint el calendari de primàries aprovat per la formació.

Moreno, qui s’ha mostrat entusiasmat, amb força i coratge, ha avançat que es presenta a la reelecció sota el projecte #IncaSomTots, amb el qual pretén “vertebrar una majoria social que ens permeti seguir transformant i modernitzant Inca”.

El també secretari general dels Socialistes d’Inca ha expressat la necessitat de continuar governant al municipi perquè “encara ens queden moltes coses per fer, com aconseguir que Inca esdevengui una ciutat més neta, més cívica i accessible per a tothom”.

Tot plegat, després d’una legislatura intensa que ha permès als socialistes “dur a Inca nombroses i importants inversions, com el nou centre de transport del Raiguer o l’Hospital Sant Joan de Déu, s’han encaminat reptes històrics com la rehabilitació del Teatre Principal, la Plaça Mallorca, el nou centre educatiu o la ronda”.

Una sèrie de polítiques que són el millor aval per revalidar la batlia “sumant suports i enfortint el nostre projecte per aconseguir ampliar la majoria socialista a Inca”.

És per aquest motiu que el projecte Inca Som Tots es fonamenta en un diàleg permanent amb la ciutadania, des del compromís de Moreno de “seguir escoltant i treballant amb tothom”.

Per la seva condició de batle, Moreno serà proclamat automàticament candidat socialista a la batlia d’Inca en cas que el 50% de la militància del municipi no sol·liciti la celebració de primàries.

Autor

Socialistes-Inca