Tradicional dinar abans de Nadal del grup socialista.

shadow

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i secretari general de l’agrupació socialista d’Inca, va organitzar un any més el tradicional dinar amb els mitjans informatius que cobreixen les notícies de la ciutat d’Inca.

Aquesta vegada en el tradicional Celler Can Ripoll es van ajuntar unes 30 persones per escoltar i preguntar a Virgili Moreno el qual els va deixar una primícia i un parell de titulars.

Noticia vía “ARA Balears” part forana

Moreno repeteix com a candidat del PSOE amb el projecte ‘Inca som tots’

Els socialistes organitzaran taules rodones temàtiques per engrescar els ciutadans Virgilio Moreno repetirà com a candidat del PSOE a la batlia d’Inca amb el projecte ‘Inca som tots’. Així ho anunciat durant el tradicional dinar de Nadal de l’Agrupació Socialista. Aquesta iniciativa, segons el grup socialista, té l’objectiu de vertebrar una majoria social per continuar transformant i modernitzant Inca. “Hem canviat la dinàmica de la ciutat, hem marcat un nou rumb il·lusionant i hem deixat enrere la inèrcia apàtica dels darrers anys”, ha declarat Virgilio Moreno. Els socialistes d’Inca han destacat que en aquesta legislatura s’han aconseguit dur a Inca nombroses i importants inversions, tant públiques com privades, com per exemple el nou centre de transport del Raiguer o l’hospital de Sant Joan de Déu. Moreno ha dit que s’ha posat el nom d’Inca en el mapa de l’oferta d’oci a escala estatal, “creant sinergies amb l’economia local, i s’han encaminat reptes històrics importants com la rehabilitació del teatre Principal, la plaça de Mallorca, el nou centre educatiu i la ronda”.

fc2ced98-deb8-487b-a7e8-4fc012406edc

Donar continuïtat a la feina feta

L’actual batle ha insistit en la necessitat de continuar amb aquesta dinàmica constructiva i ha assenyalat que “encara queden moltes coses per fer, fites per aconseguir i projectes que necessiten continuïtat”. També s’ha marcat l’objectiu de fer possible que Inca esdevengui una ciutat més neta, més cívica i accessible per a tothom.

Segons Moreno, el projecte ‘Inca som tots’ es fonamenta en un diàleg permanent amb la ciutadania. “El meu compromís és continuar escoltant i treballant amb tothom i el projecte parteix d’aquesta filosofia”, ha afegit. Moreno proposa posar en marxa un laboratori d’idees a partir de diverses taules rodones temàtiques. “Volem implicar tota la ciutadania en la transformació social que Inca necessita, sense excloure ningú, perquè Inca som tots”, ha insistit.

Autor

Socialistes-Inca