Virgilio Moreno es presenta a la reelecció amb el projecte «IncaSomTots»

shadow

Virgilio Moreno ha anunciat que es presenta a la reelecció a la batlia com a candidat dels Socialistes d’Inca i ha donat a conèixer el projecte «IncaSomTots». Aquesta iniciativa té l’objectiu de vertebrar una majoria social per continuar transformant i modernitzant Inca. «Hem canviat la dinàmica de la ciutat, hem marcat un nou rumb il·lusionant i hem deixat enrere la inèrcia apàtica dels darrers anys», ha declarat Virgilio Moreno. En aquest sentit, els Socialistes d’Inca han destacat que en aquesta legislatura s’han aconseguit dur a Inca nombroses i importants inversions, tant públiques com privades, com per exemple el nou centre de transport del Raiguer o l’Hospital de Sant Joan de Déu. També s’ha posat el nom d’Inca en el mapa de l’oferta d’oci a nivell nacional, creant sinergies amb l’economia local i s’han encaminat reptes històrics importants com la rehabilitació del Teatre Principal, la plaça de Mallorca, el nou centre educatiu o la ronda. «Tot això ha estat possible gràcies al diàleg i a la implicació de moltes persones, entitats i institucions», ha remarcat Virgilio Moreno.

Moreno ha insistit en la necessitat de continuar amb aquesta dinàmica constructiva i ha apuntat que encara queden moltes coses per fer, fites per aconseguir i projectes que necessiten continuïtat. També s’ha marcat l’objectiu de fer possible que Inca esdevengui una ciutat més neta, més cívica i accessible per a tothom, «però per aconseguir-ho hem de continuar sumant esforços entre tots». Virgilio Moreno ha estat contundent en aquest punt i ha deixat clar que el sectarisme, les actituds radicals o la crispació permanent no beneficien en res a la ciutat, ni a la cohesió social ni a l’economia local.

Virgilio Moreno ha explicat que el projecte «IncaSomTots» es fonamenta en un diàleg permanent amb la ciutadania. «El meu compromís és seguir escoltant i treballant amb tothom i el projecte «IncaSomTots» parteix d’aquesta filosofia». Dins el marc d’aquesta iniciativa es duran a terme diverses iniciatives, com ara passar comptes amb la ciutadania de les àrees que han gestionat o realitzar visites a les barriades per escoltar activament els veïns. També es posarà en marxa un laboratori d’idees a partir de diverses taules rodones temàtiques. «En definitiva, volem implicar tota la ciutadania en la transformació social que Inca necessita, sense excloure ningú, perquè Inca som tots».

Autor

Socialistes-Inca