Inca som tots

shadow


Inca és una ciutat dinàmica, emprenedora i amable. I això és possible gràcies al treball, a la dedicació i a l’empenta de tots i cadascun dels seus ciutadans. No hi ha dubte que tots feim un gran esforç per tirar endavant dia a dia: les persones, les famílies, els negocis, les empreses, la gent treballadora, l’administració… Gràcies a aquesta feina i a la col•laboració de tots hem arribat aquí on som ara.

Ara mateix, podem sentir-nos orgullosos del dinamisme de les nostres empreses i negocis. Del bagatge social i cultural de les nostres associacions. De la labor dels docents i de la formació dels nostres estudiants. De les fites aconseguides pels nostres esportistes. Del treball i l’esforç de les famílies. Dels joves, dels infants, dels padrins. De totes les persones que aporten i que treballen per fer que Inca sigui cada dia una ciutat més pròspera, atractiva i sostenible. Tenim motius per sentir orgull inquer.

Per descomptat, encara ens queden moltes coses per fer, moltes fites per aconseguir. Hem de fer possible que Inca esdevengui una ciutat més neta, més cívica i accessible per a tothom. Hem de continuar sumant esforços per aconseguir un futur millor, que sens dubte ens mereixem tots. I aquest futur no es podrà construir des del sectarisme, des d’actituds radicals o des de la bronca permanent. Ben al contrari. Només ho aconseguirem entre tots, amb diàleg, escoltant a tothom i amb un esperit constructiu i positiu.

Aquest és el meu compromís com a batle: seguir escoltant i treballant amb tothom. Perquè, primer de tot, hem de pensar en les persones. Perquè Inca som tots.

Virgilio Moreno Sarrió

Autor

Socialistes-Inca