Virgilio Moreno: “Inca ha fet Nadal”

shadow

Carta del Secretari General i Batle Virgilio Moreno

Èxit de la campanya #IncaFaNadal

Sense cap dubte, Inca ha fet Nadal. Entre totes i tots hem fet present l’esperit nadalenc i hem viscut intensament aquesta celebració des del primer dia, amb l’encesa dels llums de Nadal que va comptar amb la col•laboració de la pedrera del CE Constància. I hem continuat amb tot un enfilall d’activitats que han ajudat a dinamitzar la ciutat i el comerç local, així com d’altres que han contribuït a crear il•lusió i diversió per a tota la família.

En aquest propòsit, l’Ajuntament d’Inca hi ha pres part molt activament, sobretot des de les àrees de Comerç i de Participació; però no hauria estat possible sense la implicació de tots. En aquest sentit, destaca la col•laboració de l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca amb qui hem coordinat diverses activitats, el tradicional Betlem o el popular trenet de Nadal. I també hem d’assenyalar la implicació dels centre educatius que participen al concurs de postals de Nadal, que fan el Betlem de l’Ajuntament i que ens deleiten amb els concerts de nadales.

Aquests dies tampoc no han faltat les activitats lúdiques, esportives i culturals. Hem tengut actuacions infantils, contacontes, curses, teatre, conferències, exposicions, ball i atraccions. I moltes actuacions musicals, entre les quals, el concert de Nadal d’Andreu Bennàssar, les actuacions de la Coral de Dones de Sant Francesc d’Inca i dels Revetlers des Puig d’Inca, la festa de Cap d’Any, així com dels tradicionals concerts de Nadal de la Unió Musical Inquera i de Reis de l’Orfeó l’Harpa d’Inca.

Nadal és també solidaritat. I en aquest sentit són destacables iniciatives com la festa de Nadal del Casal de Joves Sa Fàbrica i la xocolatada solidària amb el menjador social d’Inca, l’obra de teatre de la companyia Ses Ballarugues a benefici de Sant Llorenç des Cardassar o l’apadrinament de cartes perquè cap infant es quedi sense regal que promou l’àrea de Serveis Socials.

I, per descomptat, és d’agrair la implicació de les empreses, els voluntaris, el personal municipal i totes les persones i entitats que fan possible les cavalcades del Pare Noel i dels Reis. I de totes les famílies que hi participen i omplen els carrers d’Inca.

Inca som tots i tots hem fet Nadal. Així que mantenguem-nos atents i vigilants perquè cap Grinch malhumorat no ens robi l’alegria del Nadal. I facem tot el possible per mantenir tot l’any l’esperit de concòrdia, civisme i solidaritat.

Molts d’anys i gràcies per la feina feta!

Virgilio Moreno, Secretari General i Batle.

Autor

Socialistes-Inca